Lite grann om Vi går till Marie

När vi öppnade den 1 september 2013 fylldes vår uteservering redan den tredje dagen. Vi kände oss snabbt etablerade i området som en annorlunda frukost & lunchrestaurang som serverar frukost, mättande och maffiga sallader, grytor, färsrätter, matiga soppor och wraps på tunnbröd. Maten lagar vi under tiden ni köper frukostmackor och frukostpaket av oss på väg till jobbet. Som ni förstår öppnar vi tidigt, grytan börjar att koka redan vid sextiden och den första leveranserna sker vid halv åtta.
Förra året byggde vi ut, 36 sittplatser har blivit 65. Vår uteservering byggs om våren 2017 och ambitionen är att skapa en oas i Globen området med 100 sittplatser.
Huskatten Zorro håller ställningarna på uteserveringen när han inte latar sig på bergsknallen. Mona fixar med blommorna och hjälper till med serveringen när solen skiner. Sköna Åke kommer direkt från gymmet och hjälper till med det mesta när det behövs. Härliga Janina, Angelica, Jessica och jag fixar och trixar till resten och ser till att allting blir så bra som det bara ska vara. Men var är Marie, vem är hon egentligen?

Och så det här med catering:

I dagsläget snurrar vår svarta pärla till cateringbil runt i området från tidig morgon till sen eftermiddag med frukostmackor, frukt, fikakorgar, sallader, bufféer, tårtor och annat gott.

Kunskap och erfarenhet från arrangemang och catering finns i familjen, det sitter verkligen i väggarna. Det ni önskar ordnar vi, är det något utöver det vanliga med idiotkort varsel så försöker vi lösa även det. Detta blandat med en påse värme och en säck med energi är just vad service handlar om. Det får ni av oss!

Och kom ihåg, hos oss är ni precis som ni själva vill. Ni öppnar vår dörr, vi tar emot.

Vi ses! Joakim,  Marie,  Johanna med vänner.