Lite grann om Vi går till Marie

September 2013 var en skön månad. Solen sken och sommarvärmen höll i sig ända till månadens slut. Vi hade tur med vädret när vi öppnade den 2 september. Uteserveringen fylldes av lunchgäster redan andra dagen.

Fem år senare har vårt ställe vuxit. En lokal har blivit sammanslagen med en annan, uteserveringen har vuxit till hundra sittplatser. Marie har sedan ett halvår börjat att jobba i verksamheten. Hon är nu inte bara ett namn på dörren utan även en fysisk uppenbarelse som tar hand om er när ni öppnar vår dörr.

Sedan vår ombyggnad i januari har vi ett brett sortiment av mat till generösa priser, stort sortiment av öl, goda viner och en och annan starkare värmande dryck.

Vi går till Marie är en familjerestaurang med närvarande ägare som jobbar hårt varje dag och försöker att få ihop livet med Simon. Den lilla krulltotten är fyra år, har lår likt en rysk tyngdlyftare och är söt som Pippi Långstrumps hela arsenal av karameller och godisklubbor.

Huskatten Zorro är tjurig just nu, tänk att vara katt och få ligga i solen på bergsknallen och få räkor till lunch i princip sedan mitten av april. Nu kommer hösten, Zorro är inte nöjd.

Gilla bara läget, klä på er ordentligt och kom till vår varma lokal för en afterwork, ett långkok, en svensk tapastallrik eller varför inte en älghamburgare.

Investeringar i rörelsen fortsätter. Numera har vi skön musik i högtalarna både ute och inne, lokalen är ljudisolerad för bättre och skönare miljö. Utomhusbelysning modell bättre är fixat så att ni hittar oss när mörkret faller på.

Välkomna

Joakim, Marie, Johanna, Johan, Åke och alla andra hälsar.